Τρίτη, Σεπτεμβρίου 28, 2010

Πρόστιμο από την UEFA στον ΠΑΟ γιατί ένας παίκτης του ούρησε μέσα στο «Καμπ Νου»!!!!

Δημοσίευμα της εφημερίδας El Mundo Deportivo αναφέρει πως η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τιμώρησε με 5.000 ευρώ πρόστιμο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού ο οποίος έκανε την ανάγκη του στο τούνελ αποδυτηρίων του «Καμπ Νου» στην διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα το περιστατικό συνέβη είτε από ποδοσφαιριστή που μόλις είχε βγει από τον αγωνιστικό χώρο είτε από ποδοσφαιριστή που μόλις είχε περάσει ως αλλαγή. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα: «Προφανώς όταν του ζητήθηκε εσπευσμένα από τον προπονητή του να περάσει στο γήπεδο, ένιωσε την ανάγκη να ανακουφιστεί, αποτέλεσμα της έντασης του αγώνα. Έτσι πήγε προς τα.... αποδυτήρια, τα οποία όμως ήταν κλειστά και λόγω προβλήματος στην επικοινωνία με ανθρώπους του γηπέδου, αλλά και υπό την πίεση του χρόνου, έκανε εκεί την ανάγκη του».

Ο παρατηρητής της UEFA ενημερώθηκε για το περιστατικό και κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες που επέφεραν και την τιμωρία. Οι αλλαγές που έκανε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα ήταν Καραγκούνης αντί Κατσουράνη στο 64', Λουίς Γκαρσία αντί Γκοβού στο 70' και Νίνης αντί Λέτο στο 80'.
Β.Κ. Από aek365.g
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :