Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2010

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Μαράκη - Γρυλάκη

Το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των "πράσινων" υποψήφιων Δημάρχων Μαράκη - Γρυλάκη με σκοπό την συμπόρευση των δυο παρατάξεων στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, επιβεβαιώνοντας έτσι τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών.
Την πρωτοβουλία και τον συντονισμό ανέλαβαν οι δύο γραμματείς των Τ.Ο. Νάξου και Δρυμαλίας του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Μανώλης Σέργης και Μανώλης Κοντοπίδης βλέποντας ότι υπάρχει περίπτωση να χαθεί ο Δήμος μετά την συμφωνία Μαργαρίτη - Λιανού.
Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και ήταν πολύ εποικοδομητική αλλά δεν κατέληξε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η συνένωση των δυο πλευρών.
Η πρόταση που τέθηκε στο τραπέζι από την πλευρά του κ. Γρυλάκη, ήταν να ηγηθεί του "πράσινου" ψηφοδελτίου ένα τρίτο πρόσωπο κοινής αποδοχής κάτι που φυσικά απέρριψε ασυζητητί η πλευρά του κ. Μαράκη, αφού ο Δήμαρχος έχει από καιρό πάρει το χρίσμα του κόμματος.
Ο κ. Μαράκης πρότεινε σε όσους αμφισβητούν το έργο του και νομίζουν ότι υπάρχει έλλειμμα ή κενό στον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζει την πολιτική του, να συστρατευθούν μαζί του, να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να γίνουν έτσι πιο χρήσιμοι στην τοπική κοινωνία.
Μετά απ' αυτά οι δυο πλευρές θα συσκεφθούν με τα στελέχη τους, θα πάρουν τις αποφάσεις τους και θα ξανασυναντηθούν σε λίγες μέρες.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :