Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 29, 2010

Ανακοίνωση Τύπου Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη ΣΦΝ

Ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης έστειλε στον Πρόεδρο του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου κ. Τιμόθεο Βάσιλα, την ακόλουθη επιστολή για τη “Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη”, βάσει της οποίας όλες οι εκδηλώσεις της βιβλιοθήκης για το 2010 – 2011 θα ξεκινήσουν μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, ώστε οι εκδηλώσεις να μη..... συμπέσουν με την προεκλογική περίοδο.

Προς
τον Πρόεδρο

του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου

κ. Τιμόθεο Βάσιλα

Θέμα: Εκδηλώσεις χειμερινής περιόδου 2010-2011 των Λεσχών Ανάγνωσης Βιβλίου στη “Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη” του Συλλόγου μας στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Φιλώτι.

Όπως κάθε χρόνο η διαχειριστική επιτροπή της Βιβλιοθήκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου επεξεργάζονται το πρόγραμμα, το οποίο συντάσσεται μετά από ανταλλαγή απόψεων με τους συντονιστές των Λεσχών Ανάγνωσης (Ενηλίκων και Παιδικό) και το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου του Υπ. Πολιτισμού.

Παρότι έχουμε επεξεργασθεί προτάσεις και έχουμε καταστρώσει τον προϋπολογισμό δαπανών για το 2010 – 2011, θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι τις τελικές μου προτάσεις για το πρόγραμμα θα σας τις υποβάλλω μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, ώστε οι εκδηλώσεις μας να μην συμπέσουν με την προεκλογική περίοδο. Επομένως το φετινό μας πρόγραμμα (2010 – 2011) θα ξεκινήσει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, μετά και από την απαιτούμενη συνεργασία με τα όργανα του Συλλόγου.
Γιώργος Ανωμερίτης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :