Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2010

Πανναξιακός - Φιλώτι την Κυριακή (16.00)

Το 1ο επίσημο ματς της χρονιάς δίνει ο Πανναξιακός την Κυριακή στις 16.00 στο ΔΑΚ με αντίπαλο την ομάδα του Φιλωτίου για την β' φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Το ματς αναμένεται να είναι "ντέρμπι", καθώς η ομάδα του Φιλωτίου έδειξε πολύ καλά στοιχεία στον αγώνα με την Αναγέννηση για την α' φάση του κυπέλλου (αποκλείοντας την με σκορ 3-0), ενώ ο Πανναξιακός έχει πολλές απουσίες (για διαφόρους λόγους) και με το ζόρι αναμένεται να συμπληρώσει 16αδα. Συγκεκριμένα απουσιάζουν οι νεοαποκτηθέντες Τζιόλος, Μουμπάρακ, Μπελέγκο, Κατσούλης (που δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους), ο τιμωρημένος Γ. Κατσάνης, ο τραυματίας Μασούρας, και οι Δρυς, Γρηγορόπουλος, Ανευλαβής, Φάρκωνας, Σιδερής (λόγω σπουδών , κλπ). Έτσι ο Στέφανος Μειμάρογλου θα έχει 15 παίκτες στην διάθεση του (Βασιλάκης, Δενδρινός, Ξενάκης, Καπαρέλης, Ν. Κατσάνης, Βιλλαντώνης, Πολυκρέτης Μ., Αγγελής, Βασαλάκης, Μπεκίν, Σουσούνης, Στρατούρης, Σφυρόερας, Χαμηλοθώρης, Πολυκρέτης Κ.) για το ματς με το Φιλώτι, ενώ σε μια εβδομάδα ξεκινάει και το πρωτάθλημα. Συγκρατημένα αισιόδοξος ο προπονητής του Πανναξιακού δήλωσε στο "naxosfan" : "Είναι για εμάς το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, στο οποίο θέλουμε την καλή εμφάνιση, και θα το δουμε με σοβαρότητα για να πάρουμε την νίκη-πρόκριση." Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να κυκλοφορήσουν και οι κάρτες διαρκείας του Πανναξιακού.
Β.Κ.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Αντε να ξεκιναμε σιγα-σιγα, να ξεκινησει κι αυτος ο Kalitzakis απο απεναντι, ''να φαμε λιγο τα μουστακια μας''... γιατι παραπηγε το καλοκαιρι !
Β.Κ.