Πέμπτη, Αυγούστου 26, 2010

Με Αλεξίου ανοίγει η αυλαία του Μουντομπάσκετ στη Πόλη!!!

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της τελετής έναρξης του φετινού Μουντομπάσκετ θα είναι η Χάρις Αλεξίου, η οποία θα συμμετέχει στην πανηγυρική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Αυγούστου, στο στάδιο «Sinan Erdem Arena» της Κωνσταντινούπολης.
Φυσικά και δεν θα είναι μόνη της, καθώς ειδικά για εκείνη τη βραδιά, η Χαρούλα Αλεξίου θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια μαζί με τη Σεζέν Ακσού αλλά και άλλους δημοφιλείς καλλιτέχνες, συνοδεία μεγάλης συμφωνικής ορχήστρας.
Την εκδήλωση θα ανοίξει το Cirque de Soleil, ενώ αξίζει να..... σημειωθεί πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση που έχει γίνει ποτέ για τελετή έναρξης «Μουντομπάσκετ» και θα μεταδοθεί ζωντανά σε 172 χώρες μέσα από 18 κάμερες που θα καλύπτουν το γεγονός.
Η συμμετοχή αυτή της Χαρούλας Αλεξίου έχει και έναν συμβολισμό. Αυτόν της σκηνικής της συνάντησης με την Ακσού, δέκα χρόνια μετά τις κοινές τους συναυλίες σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη για τους πληγέντες Έλληνες και Τούρκους από τους σεισμούς του 1999, αλλά και τη δισκογραφική τους συνεργασία, το 2000.
Β.Κ. Από zougla.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :