Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2010

Η Νάξος θρηνεί τον θάνατο του Δημήτρη Φραγκίσκου

Τον αναπάντεχο θάνατο του Δημήτρη Φραγκίσκου θρηνεί σήμερα η Νάξος . Ο Μητσέλης- μ' αυτό το όνομα τον ήξεραν όλοι στο νησί - ήταν ο επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και υποψήφιος Δήμαρχος στις δυο τελευταίες εκλογές. Είχε διατελέσει επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Νάξου, και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου απ' όπου και παραιτήθηκε πρόσφατα λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.


Ο Μανόλης Μαργαρίτης και ο συνδυασμός ΝΑΞΟΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ για το θάνατο του Δημήτρη Φραγκίσκου εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση:

Για την απώλεια του αγαπητού μας φίλου , αυτοδιοικητικού και αγωνιστή Δημήτρη Φραγκίσκου , ο συνδυασμός μας και εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο βαρύ πένθος της οικογένειάς του και τους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια .

ΝΑΞΟΣ 26-8-2010

ΝΑΞΟΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μανόλης Μαργαρίτης


Ανακοίνωση για το θάνατο του Δημήτρη Φραγκίσκου εξέδωσε και η παράταξη του Νικόλα Βενιέρη:

«ΝΑΞΟΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟY

Νάξος 26-08-2010

Ο επικεφαλής της παρατάξεώς μας, Νικόλαος Βενιέρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι μας και σύσσωμη η δημοτική παράταξη μας, στο άγγελμα της θλιβερής είδησης τουθανάτου του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και επί σειρά ετών δημοτικού συμβούλου, εκφράζουν την θλίψη τους και τα θερμά συλλυπητήρια τους στους οικείους του, από σήμερα δε ο Δήμος Νάξου και η τοπική αυτοδιοίκηση ευρύτερα, στερούνται τις γνώσεις και τις υπηρεσίες ενός ανθρώπου της αυτοδιοίκησης.

Εκ της Δημοτικής Παρατάξεως.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :