Κυριακή, Αυγούστου 22, 2010

Έκθεση φωτογραφίας Κίμωνα Αξαόπουλου

ATOMIKH ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΙΓΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΩΝ
O φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας Kίμων Aξαόπουλος συνεχίζοντας την καλλιτεχνική του πορεία, παράλληλα με την εκπαιδευτική, παρουσιάζει ενα μέρος απο την φωτογραφική του δουλειά με τίτλο "Aναδρομές Στιγμών και Τόπων" στόν εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου Νάξου απο Κυριακή 22 εως Κυριακή 29 Αυγούστου και σας προσκαλεί στα
εγκαίνια την Κυριακή 22 Αυγούστου 2010 α...πο 19.30-23.00.
Ωράριο: 19.30-00.30 ολες τις μέρες.

Eίσοδος ελεύθερη.

Οπως στον συγγραφέα οι σκέψεις γίνονται λέξεις ετσι και στον φωτογραφο οι σκέψεις μετατρέπονται σε εικόνες…. Οι σκέψεις ομως δημιουργιούνται απο τα.......... χωροστιγμιότυπα που συμβαίνουν μπροστά στα μάτια του φωτογράφου χωρίς ουσιαστικά να παίζει σημαντικό ρόλο αυτός καθ αυτός ο τόπος μα μήτε κι η συγκεκριμένη χρονική στιγμή αλλά ο μαγικός κι απόκοσμος συγκερασμός και των δύο. Ετσι ο αέναος κύκλος της καλλιτεχνικής δημιουργίας κλείνει και γίνεται η αφορμή για τις σκέψεις των μελλοντικών θεατών τούτων των εικόνων ενω συγχρόνως προστίθεται κι ενας μικρός κρίκος στην ατέρμωνα αλυσίδα του σύμπαντος! ! !


Σύντομο Bιογραφικό

O Kίμων Aξαόπουλος θεραπεύει τη Φωτογραφική Tέχνη και υπηρετεί πιστά τη Φωτογραφική Eκπαίδευση για πάνω απο 20 χρόνια. Eχει ιδρύσει και διευθύνει την Eλεύθερη Σπουδή Φωτογραφίας του Πειραϊκού Συνδέσμου, εχει συγγράψει σχολικό βιβλίο για τη Φωτογραφία καθώς και διάφορα θεωρητικά και τεχνικά άρθρα δημοσιευμένα σε ελληνικά φωτογραφικά περιοδικά ενω παράλληλα φωτογραφίες του εχουν δημοσιευτεί σε διάφορα λευκώματα. Eχει δώσει πάμπολλες διαλέξεις κι εχει λάβει μέρος σε αρκετά συνέδρια για τη Φωτογραφία. Eχει στο ενεργητικό του πολλές συμμετοχές σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις Φωτογραφίας στην Eλλάδα και το εξωτερικό με αρκετές διακρίσεις. Eχει επίσης λάβει μέρος σε κριτικές επιτροπές για φωτογραφικούς διαγωνισμούς.Πρόσφατα ιδρυσε τους Φωτοερευνητές, - πρόκειται για ατυπη ομάδα διερεύνησης του φωτογραφικού μέσου.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :