Δευτέρα, Αυγούστου 16, 2010

Παλαιστινιακή σημαία στην Ακρόπολη. Διαμαρτυρία για την επίσκεψη Νεντανιάχου

Την παλαιστινιακή σημαία στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης κρέμασαν την Κυριακή ακτιβιστές, που θέλησαν με τον τρόπο αυτό να διαμαρτυρηθούν για την προγραμματισμένη για τη Δευτέρα επίσκεψη του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, στην Αθήνα.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα το απόγευμα η Πρωτοβουλία Συλλογικοτήτων ενάντια στην επίσκεψη Νετανιάχου διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 18:30 στην πλατεία Συντάγματος.
Β.Κ. Από zougla.gr Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΝΟΗΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ''ΕΠΕΣΑΝ'' ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η χωρα του ''μπατε σκυλοι αλεστε'' και οι καθε λογης τυποι του ''κανω οτι γουσταρω και σας γραφω στ' π@π@ρι@ μου''. Ασ παει καποιος να σκαρφαλωσει στο Κολοσεο στη Ρωμη, να κανει κατι αναλογο. Οχι επειδη οι Ιταλοι ειναι πιο μαγκες ή πιο σκληροι, απλα γιατι σεβονται την ιστορια και τα μνημια τους. Και απο ποτε παρακαλω οποιος γουσταρει ανοιγει την οποια σημαια (δεν με νοιαζει που ειναι η Παλαιστινιακη) στον ιερο χωρο της Ακροπολης, οταν καποιοι αλλοι μια αλλη εποχη κατεβασαν την Γερμανικη με κοστος ζωης ?
Εχω κι εγω ενα θεματακι τωρα τελευταια, να παω λετε να κρεμασω ενα πανο στην πορταρα, για να γνωστοποιησω την ταλαιπωρια μου ???