Δευτέρα, Αυγούστου 09, 2010

Με επιτυχία το beach party στην Μικρή Βίγλα.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το beach party που διοργάνωσε - για τρίτη συνεχόμενη χρονιά - ο Σύλλογος Φιλωτιτών(Φέτος μαζί με την ΟΝΑΣ) στην πανέμορφη παραλία της Μικρής Βίγλας.
Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εκατοντάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας προτίμησαν να περάσουν χθες την βραδιά τους με σορτσάκι και σαγιονάρες, και να δροσιστούν κάνοντας νυκτερινό μπάνιο στα πεντακάθαρα νερά του Αιγαίου.
Η βραδιά ήταν μαγική, ο κόσμος δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να χορεύει και να λικνίζεται κάτω απ' το φως του φεγγαριού, υπό τους ήχους της Θεϊκής μουσικής του βετεράνου πλέον D.J. Αποστόλη Σκουλάτου που χθες ήταν σεληνιασμένος και ξεδίπλωσε το αστέρευτο ταλέντο του.
Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις και τα πειράγματα εν όψη εκλογών αφού εκεί συναντήθηκαν πολλοί υποψήφιοι και εκπρόσωποι διαφορετικών συνδυασμών, με αποκορύφωμα την θερμή χειραψία και το φιλικό τετ-α-τετ του Δήμαρχου κ. Μαράκη με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Λιανό(φωτο).
Οι "ορεινοί" πάντως έδειξαν για άλλη μια φορά πως ξέρουν και αυτοχρηματοδοτούμενες πολιτιστικές εκδηλώσεις να διοργανώνουν, και να κάνουν τον κόσμο να διασκεδάζει.
Και του χρόνου ρε παιδιά!!!!
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :