Κυριακή, Ιουνίου 27, 2010

Αυλαία στο Masters beach volley(βίντεο)

Ολοκληρώθηκε το masters beach volley 2010 που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στην παραλία του Αη Γιώργη στη Χώρα της Νάξου. Σήμερα Κυριακή έγιναν οι ημιτελικοί και τελικοί ανδρών και γυναικών, που εκτός απ' το πλούσιο θέαμα που πρόσφεραν στους πολυάριθμους θεατές, είχαν έντονο το στοιχείο του ανταγωνισμού καθώς για τις θέσεις στους τελικούς έγινε πραγματικά ''μακελειό'. Χαρακτηριστικό είναι ότι και οι δυο ημιτελικοί ανδρών κρίθηκαν στην κυριολεξία στις λεπτομέρειες με 2-1 σετ. Το θρίλερ συνεχίστηκε και στους τελικούς όπου τα Ελληνικά ζευγάρια σε άνδρες και γυναίκες πάλεψαν, αλλά τελικά υποταχθηκαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων (με 2-1 σετ και εκεί). Στον τελικό γυναικών οι Δηλαβέρη - Kiss κόντρα στο δίδυμο (στην κυριολεξία αφού πρόκειται για δίδυμες αδελφές) Nystrom απ' την Φιλανδία κατάφεραν να ισοφαρίσουν τα σετ σε 1-1, αλλά στο καθοριστικό 3ο οι Φιλανδέζες έμοιαζαν πιο συγκεντρωμένες στο παιχνίδι τους, και πήραν την πρωτιά στο τουρνουά. Στους άνδρες οι Έλληνες Ζουμπάνης - Μούρτζιος κόντρα στους Βραζιλιάνους Faramenta - Santos έχασαν τελικά με 2-1 σε ένα παιχνίδι γκραν γκινιόλ, αλλά απέδειξαν ότι άξιζαν τον τελικό και ίσως κάτι καλύτερο.
Γεμάτες οι εξέδρες για άλλη μια φορά στο γήπεδο του Αη Γιώργη, με τον κόσμο να ευχαριστιέται όμορφο θέαμα, και τον ''δικό μας'' Βραζιλιάνο Pablo να δίνει ρεσιτάλ με τις pablites του πότε στα διαλείμματα, και πότε υποστηρίζοντας ένθερμα τους συμπατριώτες του που τελικά κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.
Υποσχέσεις για αναβάθμιση και ακόμα καλύτερη διοργάνωση την επόμενη χρονιά είχαμε μετά τις απονομές, από τον δήμαρχο Νάξου και τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ.
Και του χρόνου !!!
«Ερωτεύτηκα την Νάξο»
Ενθουσιασμένος τόσο από την διοργάνωση, όσο και από τις ομορφιές της Ελλάδος, ήταν ο Βραζιλιάνος MVP του τουρνουά της Νάξου, Ρούνεϋ Φερραμέντα, που μαζί με τον συμπαίκτη του Μοϊσές Σάντος, κατέκτησαν την πρώτη θέση του τουρνουά και μάλιστα χωρίς να κάνουν ήττα.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την νίκη μας και την πρώτη θέση που κατακτήσαμε στην Νάξο. Το τουρνουά ήταν εξαιρετικό και το επίπεδο που συναντήσαμε αγωνιστικά στην Ελλάδα ήταν πολύ υψηλό. Αυτή η είναι η πρώτη φορά που επισκέφτηκα την Ελλάδα, και μπορώ πω, πως ερωτεύτηκα την Νάξο. Από ό,τι διαπίστωσα, υπάρχουν αρκετοί Βραζιλιάνοι και στην Ελλάδα και αυτό μας έκανε να νιώθουμε υπέροχα κατά την διάρκεια της διοργάνωσης. Μεγάλη εντύπωση πάντως μας έκανε και η νυχτερινή ζωή της Ελλάδος, που είναι φανταστική. Πλέον, γυρνάμε αμέσως στην Βραζιλία, καθώς αρχίζουν οι υποχρεώσεις μας στα Παγκόσμια τουρνουά της FIVB».

Β.Κ. Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Ε, αφου ρε Βραζιλιανοι μπλεξατε με τον Pablo και το Escoba τι θα λεγατε ? ευτυχως που φευγετε γρηγορα γιατι αν καθοσασταν καμια βδομαδα ακομα για σερβιτορους και μπαρμαν σας εκοβα ...