Πέμπτη, Ιουνίου 10, 2010

Μπιλάρδο: "Άμα κερδίσουμε το τρόπαιο εγώ θα στηθώ να με γ...."

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δήλωσε ότι θα βγει γυμνός στο Μπουένος Άιρες αν κατακτήσει το Μουντιάλ η Αργεντινή. Καμιά δεκαριά μοντέλα έχουν βγει και έχουν πει ότι είναι έτοιμες να τα ...πετάξουν όλα για χάρη των «Αλμπισελέστε». Ήρθε η σειρά να κάνει και ο Κάρλος Μπιλάρδο το ...κομμάτι του. Ο νυν τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ο οποίος το 1986 την είχε οδηγήσει στην κατάκτηση του Μουντιάλ, τόνισε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θα κάτσει να τον γ.... εάν η χώρα του πάρει το Παγκόσμιο.«Άμα κερδίσουμε το τρόπαιο εγώ θα στηθώ να με γ.... Αν γίνουμε πρωταθλητές, ας με πάρουν από πίσω. Όχι ο Μαραντόνα, θα με γ... αυτός που θα βάλει το κρίσιμο γκολ...», τόνισε ο Μπιλάρδο.
Οι συγκεκριμένες δηλώσεις μάλιστα μεταφέρθηκαν και σε μερικούς ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας. «Εγώ θα... βάλω το γκολ αλλά δεν θα γίνει τίποτα με μένα και τον Κάρλος», τόνισε ο Τέβες. «Δεν υπόσχομαι τίποτα», είπε από την πλευρά του ο Βερόν, ενώ τέλος ο Μασεράνο δήλωσε: «Θα πρέπει να δούμε τί εννοούσε... Πρέπει να το είπε για πλάκα, έτσι;»!
Σχόλιο: Φαντάζομαι ότι αυτή η δήλωση θα αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα για τον παίχτη που θα πρέπει να βάλει το κρίσιμο γκολ, και ιδιαίτερα αν βρίσκεται στην διαδικασία των πέναλτι, δεν θα μπορεί να αυτοσυγκεντρωθεί!!
B.K.Από aek365.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :