Παρασκευή, Ιουνίου 25, 2010

1η Μέρα Masters Νάξου Beach Volleyball 2010,

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί στην παραλία του Αη Γιώργη στη Χώρα το Masters beach volley που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χρονια στη Νάξο απ' την ΕΟΠΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Νάξου. Στα δυο βοηθητικά γήπεδα που έχουν στηθεί διεξήχθησαν τα προκριματικά ανδρών - γυναικών, ενώ από αύριο Σάββατο μπαίνουν στα τερέν και τα ''αστέρια' του τουρνουά που αναμένεται και φέτος να παρουσιάσουν θέαμα υψηλού επιπέδου Πολύς ο κόσμος (κάθε ηλικίας) που παρακολούθησε από το πρωί τα προκριματικά και χειροκρότησε τις προσπάθειες των αθλητών, ενώ στα αξιοσημείωτα και τα θετικά σχόλια των τουριστών για το επίπεδο του θεάματος. Το αεράκι που φυσάει στην παραλία του Αη Γιώργη (5 μποφόρ περίπου) δεν είναι σύμμαχος, αφού πολλές φορές η μπάλα παραπλάνησε με τα τερτίπια της τους αθλητές και τις αθλήτριες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ
Τα φαβορί προκρίθηκαν στο Κυρίως Ταμπλώ ανδρών του Masters Νάξου του Πανελληνίου Σιρκουΐ, ύστερα από την ολοκλήρωση των προκριματικών, τό απόγευμα της Παρασκευής, και μεταξύ αυτών που πέρασαν περιλαμβάνονται οι Αυστριακοί Πρωταθλητές Αλεξάντερ Χούμπερ -Ρόμπιν Ζάϊντι.
Τα άλλα ζευγάρια που προκρίθηκαν: Μανώλης Δημητριάδης - Θοδωρής Παπαδημητρίου, Παύλος Κουζούνης - Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Ανέστης Δημητριάδης - Χάρης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Λαμπρινός - Χάρης Σακόγλου, Σωτήρης Βλαχοστάθης - Κώστας Μήττας, Ανδρέας Γκόρτσανιουκ - Γιώργος Κνάπεκ και Βασίλης Κόκκινος - Νίκος Κρέτσης.
Οι Ελίνα Παπαδοπούλου - Χριστίνα Παρασκευαΐδου, Μαρία Παπαδάκη - Άννα Φωτεινού, Ντίντα Νάστου - Αθηνά Παπαφωτίου και Μαρικρίστα Μαγκανάρη - Πηγιάννα Μεθενίτη προκρίθηκαν στο Κυρίως Ταμπλώ Γυναικών του Masters Νάξου του Πανελληνίου Σιρκουΐ Beach Volleyball 2010, με την ολοκλήρωση των προκριματικών στην παραλία Αγίου Γεωργίου.

Στην μοναδική έκπληξη της ημέρας περιλαμβάνεται ο αποκλεισμός του Νο 1 των προκριματικών, Δήμητρα Γκότζη - Αντωνία Κοκίου, ύστερα από δύο διαδοχικές ήττες.

Οι Ναξιώτες

Οι Ναξιώτες που συμμετείχαν σήμερα στα προκριματικά δεν πήγαν και τόσο καλά αφού από τα τρία ζυγάρια που πήραν μέρος, μόνο το ζευγάρι Μαρικρίστα Μαγκανάρη - Πηγιάννα Μεθενίτη κατάφερε να προκριθεί
Οι Φραγκίσκος - Κοτσαμπάσης έχασαν 2-1, ενώ στις Γυναίκες το ζευγάρι Ψαρρά Κατερίνα - Απειρανθίτου Αγγελική έχασε 2-0 σετ και αποκλείστηκαν.

Αύριο στο κυρίως ταμπλό παίζουν οι Καπίρης Σάββας - Βλασερός Σπύρος.
Β.Κ. Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :