Παρασκευή, Απριλίου 30, 2010

Δεν το βάζουν κατω στον Πανναξιακό

Στην Σαντορίνη (στο γήπεδο Καμαρίου) την Κυριακή στις 14.00, θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας Πανναξιακού - Νηρέα για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων. Εκεί θα εκτίσει η ομάδα της Νάξου την άδικη τιμωρία που της επιβλήθηκε για τα "γεγονότα" που συνέβησαν μετά τον αγώνα με τον ΑΟ Πάρου έξω από το γήπεδο της Παροικίας.
Ο Πανναξιακός μπορεί να έχασε το ντέρμπι με την Άνω Σύρο την προηγούμενη αγωνιστική, όμως στην ομάδα δεν το βάζουν κάτω Μιλώντας στο "naxos fan" ο προπονητής του Πανναξιακού Στέφανος Μειμάρογλου έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης : " Δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει απ την αρχή του πρωταθλήματος επειδή και μόνο ήρθε ένα άτυχο αποτέλεσμα. Όπως επιτάσσει η ιστορία της ομάδας μας είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό της λήξης του πρωταθλήματος, να κυνηγήσουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών, και να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται Θα τα δώσουμε όλα, παρά τα... όποια προβλήματα έχουμε αυτή τη στιγμή".
Πονοκέφαλος για άλλη μια φορά τα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών για τον προπονητή του Πανναξιακού αφού ο Ζαφείρης που είναι στρατευμένος επέστρεψε στην μονάδα του, ο Λυμπερτάς έχει τράβηγμα στον δικέφαλο, ο Ν. Κατσάνης υποφέρει από προσαγωγούς, ο Σουσούνης παρουσιάζει ένα μυικό πρόβλημα στον ωμό, ενώ και ο Γ. Κατσάνης ολη την εβδομάδα αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και έχασε προπονήσεις, με αποτέλεσμα να είναι όλοι εξαιρετικά αμφίβολοι για το παιχνίδι της Κυριακής, και τον Μειμάρογλου να σκέφτεται λύσεις ανάγκης. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης για τους Ναξιώτες, που θα τους ξαναβάλει στο κόλπο της διεκδίκησης της 1ης θέσης, με τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν.
Ανακοίνωση στήριξης για τον προπονητή εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων Πανναξιακού αναγνωρίζοντας το έργο που έγινε την φετινή χρονιά, το ήθος του, αλλά και την καλή πορεία της ομάδας, εκφράζοντας την επιθυμία να παραμείνει και του χρόνου στο τιμόνι της ομάδας. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Β.Κ.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :