Δευτέρα, Φεβρουαρίου 15, 2010

Ραδιοφωνική επίθεση Γκόλια στον Μάκη

Μετά την δίωξή του ο Γκόλιας(troktiko) πέρασε στην αντεπίθεση και απ' ότι φαίνεται από το ξεκατίνιασμα θα βγουν πολλά άπλυτα στην φόρα. Η συνέχεια του σήριαλ αναμένεται ενδιαφέρον, φυσικά λόγο πρωταγωνιστών.

Τι είπε στο "ΘΕΜΑ 98,9" διαβάστε:
- "Ο Μάκης ήταν αυτός που ξεκίνησε μια άθλια συκοφαντική επίθεση στις 31-12-2008 και ενώ προσωπικά είχα στείλει επιστολή μετά την παραίτηση μου ότι τον ευχαριστώ.

- "Δεν ντρέπεται που μου βάφτισε και το παιδί μου; Θα είμαι παρόν σε όσα αυτόφωρα και όσες διώξεις γίνουν χωρίς να κρύβομαι όπως έκανε αυτός στην βίλα του στην Εκάλη όταν έπρεπε να περάσει αυτόφωρο και τον κάλυπταν και οι αστυνομικοί του"

- "Όταν κάναμε εκπομπές με παρακαλούσε να μην φύγω γιατί ήμουν ο δίδυμος πύργος του όπως έλεγε το 2002"

- "Δεν πάταγε καθόλου στο γραφείο την τελευταία δεκαετία και του τα δίναμε όλα έτοιμα και εκτυπωμένα 1 ώρα πριν βγει στην εκπομπή. Δεν ήξερε ούτε τα θέματα που έβγαιναν στον ......αέρα"

- "Στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" πήγαινε μόνο κάθε Παρασκευή για 3 ώρες και την εφημερίδα έβγαζαν ο Θέμος με τον Καραμήτσο και την υπόλοιπη ομάδα ΤΟΥΣ"

- "Του είπα να μην βγει να πει ότι θα χαρίσει τις μετοχές του στην ΕΣΗΕΑ γιατί θα εκτεθούμε και μου απάντησε ότι εμένα δεν με ξέρετε καλά , πετάω τα χρήματα από μπαλκόνι. Είδατε εσείς να πέφτουν από μπαλκόνια 15 εκ. ευρώ που πήρε από τον Μπόμπολα;"

- "Καλύπτει τον κουμπάρο του Γιάννη Ραπτόπουλο που χρωστάει 40 εκ. ευρώ στο ΙΚΑ και δεν έχει το σθένος να βγει έστω να τον υποστηρίξει μιας και του έδωσε την βίλα και τα έξοδα για τον χλιδάτο γάμο με την Κιμ που είχε και σκηνοθέτη τον Τάσο Μπιρσίμ"

- "Δεν μπορεί να κοροιδεύει τον κόσμο και να λέει ότι ζει στην Εκάλη αλλά έχει την ψυχή του στο Μενίδι για να δείξει ότι είναι φτωχόπαιδο και λαικός άνθρωπος"

- "Τον παρακαλούσα να κάνει ασφάλεια υγείας στους συνεργάτες του και μάλιστα του το είχε πει και ο Κοσμάς Σφαέλος αλλά ήθελε να έχει συνεργάτες με μπλοκάκια και ΤΕΒΕ"

- "Παραιτήθηκα όταν κατάλαβα έστω και αργά ότι έχει χάσει κάθε αξία και δεν ήταν ο παλιός Τριανταφυλλόπουλος. Δεν ήθελε να παρέμβει στον Χατζηνικολάου να σταματήσουν να μου επιτίθενται οι συνεργάτες του χωρίς λόγο, επειδή είχε διαφήμιση στα μέσα του".

- "Είπε ότι δεν παρεμβαίνει ποτέ να παίρνει τηλέφωνα αλλά δεν έκανε το ίδιο όταν ο ίδιος δημοσιογράφος του επιτέθηκε και μετά πήρε τον Κουρή και τον Χατζηνικολάου με αποτέλεσμα να απολυθεί ο δημοσιογράφος. Κατά τα άλλα δεν παίρνει ποτέ τηλέφωνα".

- "Τον προκαλώ και σήμερα και καθημερινά να με μηνύει και του υπόσχομαι ότι θα πηγαίνω στο αυτόφωρο όποτε με καλεί η δικαιοσύνη"

- "Η διαφορά μας είναι ότι ευτυχώς δεν θα γίνω ποτέ Μάκης Τριανταφυλλόπουλος"

- "Τσακώθηκε με τον Θέμο και πήρε 15 εκ, ευρώ από καραμπόλα χωρίς να πει ένα ευχαριστώ στους συνεργάτες του"

- "Λυπάμαι για τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Νίκο Ευαγγελάτο που και οι δύο ήξεραν να στέλνουν μηνύματα να τα προωθήσω σε γνωστούς μου στο troktiko και αφορούσαν σε διαφήμιση του newsit μέσω δημοσκοπήσεων ή άλλα παράπονα που είχε ο Χατζηνικολάου. Όμως και οι δύο όπως και άλλοι δημοσιογράφοι δεν βγήκαν να καταδικάσουν έστω και προσωπικά - φιλικά με ένα μήνυμα την φασιστική επιδρομή σε σπίτι και γραφείο (που προβλέπει ο νόμος). Πόσο μάλλον όταν δεν βρέθηκε τίποτα(μέχρι τώρα) στα αρχεία που μου κατασχέθηκαν. Κάποια στιγμή θα κάνω μήνυση στον Νίκο Χ. με το ίδιο σκεπτικό που έκανε και ο Ψαρράς. Ότι βρίσκεται πίσω από το blog fimotro και το γνωρίζει όλος ο κόσμος(έτσι έλεγε ο Ψαρράς για εμάς). Για να δούμε θα πάνε να μπουκάρουν στο σπίτι του; Αν δεν αλλάξει ο νόμος θα γίνει κάποια στιγμή η μήνυση".

- "Όταν με συνέλαβαν δεν επικοινώνησα με κανέναν υπουργό όπως έκαναν κάποιοι άλλοι για να με συλλάβουν. Ο κατήφορος δεν έχει πάτο. Προσωπικά δεν έχω καταδικαστεί ΠΟΤΕ ούτε εκκρεμεί σε βάρος μου οτιδήποτε εκτός από τις μηνύσεις που έχει κάνει ο Μάκης. Αντίθετα ο Μάκης βαρύνεται με αρκετές καταδίκες".

- "Ο Γιώργος Ψαρράς έκανε μήνυση για να πάω τρεις ημέρες στο αυτόφωρο και έφυγε για την Χαλκίδα. Όμως δεν περίμεναν ότι θα ζητήσω να δικαστώ την ίδια ημέρα με αποτέλεσμα να τρέχει να γυρίσει πίσω. Έκανε μήνυση και την κοπάνησε. Όμως δεν έκανε μήνυση στον Κουρή που έγραψε τα ίδια και τα υποστηρίζει μέχρι και σήμερα για το θέμα της telepassport. Δεν κυνήγησε το troktiko όμως στοχοποίησε προσωπικό εμένα επειδή ήταν μέρος σχεδίου που είχε με τον Τριανταφυλλόπουλο".

- "Βγάζει εκπομπές για την Βατίδου και όχι για τον Παύλο Ψωμιάδη που έφαγε 500 εκ. ευρώ από την ΑΣΠΙΣ ενώ δεν λέει κουβέντα για τον κουμπάρο του και τον Κουρή για τα εικονικά τιμολόγια. Αντίθετα ασχολείται με το περγαμόντο που βγάζει ο εκδότης"

- "Εξέλαβε ως αδυναμία ότι δεν απαντούσα τόσο καιρό όμως από εδώ και πέρα θα το κάνω από την εκπομπή μου".

- "Είχε το θράσος να στείλει κρυφή κάμερα μέσα στο δικαστήριο για να απαθανατίσει την μεγάλη στιγμή της δίκης για πλημμέλημα χωρίς να ξέρει ότι δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο σε βάρος μου".

- "Καλά τους κάνει το troktiko και επιτίθεται σε όλους και ποτέ δεν θα αποκαλύψω κάποιους που ξέρω ότι είναι από πίσω."

Προφανώς θα υπάρξει και συνέχεια από αύριο; (12.30-1 παιδιά έχει χαβαλέ)...
Πηγή

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :