Τετάρτη, Φεβρουαρίου 10, 2010

ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο κ.Β. ΚΟΚΚΟΤΑΣ

Ο κ. Β. Κοκκοτας σε μια μακροσκελή συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο της τοπικής εφημερίδας "Κυκλαδική", Γιάννη Βλαχάκη, επιβεβαίωσε τα σενάρια που τον ήθελαν υποψήφιο, για τον δημαρχιακό θώκο
Βασική προϋπόθεση βέβαια για τον πρώην δήμαρχο είναι το νέο ν\σ "Καλλικράτης", αν δηλαδή γίνει η Νάξος ένας Δήμος, και η στελέχωση του ψηφοδελτίου του. "... Έχω πει ότι θα δω δημοσιευμένο το κείμενο του νόμου, θα κοιτάξω και για την σύνθεση του ψηφοδελτίου και, τότε, θα πάρω την οριστική μου απόφαση..."
Έτσι λοιπόν φαίνεται να γίνονται τρεις οι διεκδικητές του Δήμου αφού ο νυν Δήμαρχος κ. Μαράκης και ο νομαρχιακός σύμβουλος, κ. Μαργαρίτης έχουν ήδη δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιοι.
Διαβάστε εδώ όλη την συνέντευξη


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει ο κύριος Κόκκοτας να πείσει πλέον και να εμπνεύσει συνεργάτες υποψηφίους. Δεν διαχειρείζεται την εξουσία έτσι ώστε να μπορεί να πιέσει όπως παλιά. Η ενασχόληση του μόνο καλό μπορεί να κάνει στο Μαράκη και να συσπειρώσει τον κόσμο γύρω του. Το θεωρώ απίθανο να κατέβει γιατί σαν μέγας εκλογομάγειρας που είναι θα ζυγίσει πολύ τα πράγματα και το θέμα είναι πως ο μαθητής(Μαράκης)έγινε καλύτερος από τον δάσκαλο (Κόκκοτας).