Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2009

Καταγγελία της UEFA κατά του ΑΠΟΕΛ για τις ελληνικές σημαίες


Ο διωγμός των Ευρωπαίων κατά οτιδήποτε Ελληνικό ή Χριστιανικό συνεχίζεται με την καταγγελία της UEFA κατά του ΑΠΟΕΛ για της Ελληνικές σημαίες που κρατούσαν οι φίλαθλοι στο παιγνίδι με την Πόρτο!!!!
Τα πάντα ξεκίνησαν μετά το παιχνίδι με την Τσέλσι, όταν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ ανάρτησαν πανό σε όλο το γήπεδο, με το «Η Κύπρος είναι ελληνική», γραμμένο σε όλες τις γλώσσες. Η UEFA προχώρησε σε απλές συστάσεις προς τους Κύπριους, καθώς ο παρατηρητής έκανε λόγο για πολιτικό περιεχόμενο, κάτι που απαγορεύεται σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς.
Το ΑΠΟΕΛ κάνει τους Έλληνες ολου του κόσμου υπερήφανους με την συμμέτοχη του στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωσης και είμαστε όλοι φίλαθλοι και οπαδοί του.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ..


"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει παραλάβει αργά χθες το απόγευμα νέα καταγγελία της UEFA κατά του ΑΠΟΕΛ, η οποία αφορά τον πρόσφατο αγώνα με την Πόρτο στο ΓΣΠ και την ανάρτηση Ελληνικών σημαίων από τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας στη Δυτική και στην Ανατολική κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ επιθυμεί να ενημερώσει τους φίλους και οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ότι η πρόθεση μας ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA θα είναι η μη παραδοχή της κατηγορίας, την οποία σε κάθε περίπτωση απορρίπτουμε ως νομικά αβάσιμη.

Επιθυμούμε επίσης να διασαφηνίσουμε ότι η ανάρτηση των εν λόγω σημαίων αποτέλεσε μέρος του εορταστικού κλίματος στον αγώνα της ομάδας μας στο Champions League, αφού η ανάρτηση σημαίας στις κερκίδες σταδίων δεν απαγορεύεται.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους και οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ότι προτιθέμεθα να εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα, σε όλα τα αρμόδια Δικαστικά σώματα και σε όλα τα επίπεδα, για προστασία της ιστορίας του Σωματείου μας".

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :