Σάββατο, Νοεμβρίου 21, 2009

Ροζ σκάνδαλο με όργια σε κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας


Βόμβα» μεγατόνων απειλεί να τινάξει στον αέρα την ομαλή λειτουργία κεντρικού νοσοκομείου της Αθήνας. Γιατροί, νοσηλευτές και προσωπικό τρέμουν τη στιγμή που θα φτάσει στις δικαστικές αίθουσες η συγκλονιστική αποκάλυψη για τα ομαδικά σεξουαλικά όργια που γίνονταν κάτω από τη μύτη της διοίκησης και των ασθενών και μάλιστα καταγράφονταν με κρυφή κάμερα!

Η γαργαλιστική υπόθεση με το ροζ σκάνδαλο βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στα χέρια του εισαγγελέα, μετά τη μήνυση που υπέβαλε μια νοσηλεύτρια σε βάρος ενός ουρολόγου ο οποίος εμφανίζεται και ως διοργανωτής των οργίων. Η γυναίκα αυτή συμμετείχε εθελοντικά στο ομαδικό σεξ και παραδέχεται ότι απολάμβανε τις περιπτύξεις με άνδρες -αλλά και γυναίκες- συναδέλφους της στο νοσοκομείο!

Ωστόσο, αποφάσισε να βγάλει τη μάσκα και να αποκαλύψει τα πάντα όταν έπεσε στα χέρια της ένα DVD με τις… επιδόσεις της! Η νοσηλεύτρια παρακολούθησε άφωνη κάθε λεπτομέρεια από τη δραστηριότητα που αναπτύχθηκε σε ένα και μόνο ερωτικό ραντεβού της ομάδας των οργίων και συνοδευόταν από όλα τα σχετικά ηχητικά εφέ!

Το σοκ ήταν ισχυρότατο. Η γυναίκα, που άφησε κάθε....καταπιεσμένο πάθος να βγει στην επιφάνεια λόγω της εμπιστοσύνης που της
είχαν εμπνεύσει οι υπόλοιποι παρτενέρ της, κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα σεξομανών οι οποίοι κατέγραφαν καρέ-καρέ όλες τις στιγμές που η ίδια πίστευε ότι ήταν προσωπικές! Ενιωσε απίστευτα προδομένη και η οργή την έπνιξε, καθώς μπορεί να έκανε ό,τι έκανε επειδή το ήθελε, δεν φανταζόταν όμως ότι θα πρωταγωνιστούσε άθελά της σε πορνοταινία!

Ο μεγάλος φόβος της νοσηλεύτριας ήταν μήπως το υλικό αυτό διοχετευθεί στο Ιντερνετ και ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαν να το δουν ακόμη και τα στενά συγγενικά της πρόσωπα, πράγμα που θα ήταν καταστροφικό για την ίδια της τη ζωή. Γι' αυτό αποφάσισε να καταφύγει στη Δικαιοσύνη εν γνώσει της ότι θα βρεθεί και η ίδια κατηγορούμενη, τουλάχιστον για παράβαση καθήκοντος. Ομως σκοπός της ήταν να αποκαλύψει με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συνέβαιναν στο «ροζ» νοσοκομείο.

Στην μήνυση που κατέθεσε στην Εισαγγελία Αθηνών αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία αυτών που οργάνωναν τα ομαδικά όργια και πρωταγωνιστούσαν σε αυτά… Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της νοσηλεύτριας, συμμετείχαν κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση τρεις άνδρες που όλοι τους εργάζονται ως γιατροί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και έξι γυναίκες, από τις οποίες κάποιες είναι νοσοκόμες, όπως η μηνύτρια, άλλες είναι γιατροί και άλλες υπάλληλοι που ανήκουν στο διοικητικό προσωπικό.

Οι περιπτύξεις τους γίνονταν πάντοτε σε εργάσιμες ώρες, αλλά κυρίως τις νύχτες που το νοσοκομείο δεν εφημέρευε και ο φόρτος εργασίας ήταν σχετικά μικρός. Ανάλογα με τις συνθήκες, αυτοί που συμμετείχαν στα όργια άφηναν τη δουλειά τους και συγκεντρώνονταν είτε σε γραφεία γιατρών που δεν εργάζονταν εκείνες τις ώρες είτε σε κενούς θαλάμους, χωρίς να τους πτοεί το γεγονός ότι σε μικρή απόσταση νοσηλεύονταν ασθενείς ή κινούνταν συγγενείς!

Το σχήμα ήταν διαφορετικό κάθε φορά, μια και σπάνια εργάζονταν όλοι ταυτόχρονα. Είναι ελάχιστες, όμως, οι φορές που ένα και μόνο ζευγάρι αποσυρόταν στα ενδότερα για να απολαύσει μοναδικές στιγμές έντασης και πάθους… Συνήθως στα σκοτεινά δωμάτια του νοσοκομείου συγκεντρώνονταν τουλάχιστον τρία άτομα και ποτέ όλα του ίδιου φύλου!

Ως εγκέφαλος των αυτοσχέδιων πάρτι, στα οποία χρησιμοποιούνταν και σεξουαλικά βοηθήματα, φέρεται σύμφωνα με την καταγγελία της νοσηλεύτριας ένας από τους ουρολόγους του νοσοκομείου. Οπως υποστηρίζει στη μήνυσή της, ο συγκεκριμένος γιατρός επέλεγε πάντοτε τα απόμερα σημεία του νοσοκομείου όπου θα συναντιούνταν οι πρωταγωνιστές των ομαδικών οργίων.

Αυτόν ακριβώς καταγγέλλει στη μήνυσή της η αγανακτισμένη άλλοτε ερωτική σύντροφος ως τον άνθρωπο που βιντεοσκοπούσε τις περιπέτειές τους -κρυφά από τις γυναίκες που συμμετείχαν- και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του! Μάλιστα, ζητάει από την Εισαγγελία να διατάξει την κατάσχεση όλων των DVD που έχει στην κατοχή του, καθώς θεωρεί βέβαιο ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα από το ένα που η ίδια παρακολούθησε

Η υπόθεση είχε μόλις χθες απρόοπτη εξέλιξη, που κάνει ακόμη πιο σοβαρά τα πράγματα. Μία από τις έξι γυναίκες που μετείχαν στα ομαδικά όργια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της, καθώς διαπίστωσε ότι συγγενικά της πρόσωπα είχαν πληροφορηθεί το τι συνέβαινε, από κάποιο blog που δημοσίευσε «πιπεράτες» λεπτομέρειες! Η απόπειρά της απέτυχε, αλλά είναι πια φανερό ότι κινδυνεύουν οικογένειες και υπολήψεις.
espressonews.gr

Το video
τελικά κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αλλά για λόγους δεοντολογίας και ηθικής δεν το δημοσιεύουμε
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :