Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2009

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ


Δεν έγινε τελικά η συναυλία της Κατερίνας Στανίση που είχε διοργανώσει ο σύλλογος ξενοδόχων Νάξου χθες 12 Σεπτεμβρίου στο 2ο Γυμνάσιο αφού δεν κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο λόγο της κακοκαιρίας( 36 ενήλικες και 3 παιδιά) Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Για την συναυλία λίγο μ' ένοιαξε, ήταν αναμενόμενο άλλωστε, (σχετικά τα 39 άτομα πολλά ήτανε και δεν φταίει μόνο η κακοκαιρία!). Ευτυχώς που δεν παρευρέθηκαν τουρίστες (Έλληνες και μη) να γίνουμε και ρεζίλι διεθνώς και παγκοσμίως. Εκείνο που με πείραξε πολύ, ήταν η χορηγία της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Νάξου και το περίφημο ανακοινωθέν που στόλιζε τις αφίσες " Γιορτή Γραβιέρας ". Μόνο μία λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει αυτήν την πράξη χρησιμοποίησης του εξαιρετικού αυτού πριόντος μας και πρεσβευτή μας, για πολλές δεκαετίες, ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ. Για ποιά Γιορτή Γραβιέρας μιλάτε; Έχετε δεί ανάλογες εκδηλώσεις σε άλλα μέρη από ανθρώπους που τιμούν και σέβονται την παραγωγή του τόπου τους; Η Γραβιέρα εδώ και 60 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς και επιβίωσης παραγωγών-εργαζομένων-επαγγελματιών-καταναλωτών-κατοίκων. Δεν έχετε το δικαίωμα να την εξευτελίζετε.
Κύριοι, αν δεν έχετε το σεβασμό, την εμπειρία, τη γνώση, τη φαντασία, το όραμα πραγματοποίησης τέτοιων εκδηλώσεων μην τις ακουμπάτε και να ξέρετε κάτι : O κόσμος στις μέρες μας δεν τρώει κουτόχορτο αλλά Γραβιέρα και μάλιστα εξαιρετικής ποιότητας.